Vi er en privat konsulent og kursusvirksomhed, der leverer ydelser af høj kvalitet. Vi ønsker at gøre en forskel i menneskers liv og er drevet af at hjælpe andre, men også af at inspirere og blive inspireret i vores arbejde.

 

VORES MISSION

Vores navn, der betyder meningsfuldhed, afspejler vores mission. Nemlig at skabe øget meningsfuldhed i menneskers liv, på mange forskellige niveauer og i mange forskellige former og retninger. Vi arbejder for at skabe øget trivsel hos såvel børn og unge som hos medarbejdere med psykisk sårbarhed på arbejdspladsen, i teamet eller i afdelingen. Hvis du vil vide mere om vores navn, kan du læse her. Du kan også læse om vores værdier, som danner grundlag for hele den måde vi arbejder på.

 

Vores speciale

Med specialer indenfor psykologi, pædagogik, mental og social sundhed og arbejdslivstudier er vi i stand til se og forstå komplekse sammenhænge og problematikker og derudfra;

  • Skræddersy forløb og facilitere forandrings- og forankringsprocesser, der inkluderer medarbejdere der er psykisk sårbare.

  • Rådgive, vejlede, og underviser forældre, bedsteforældre, omsorgspersoner, søskende og fagpersoner ift. børn og unge med særlige behov.

 

Læs mere om vores målgruppe børn og unge samt virksomheder og organisationer og psykisk sårbare medarbejdere.

 

Vores medarbejdere

Vi udvælger vores medarbejdere nøje og består udelukkende af medarbejdere der både er fagligt og personligt kompetente. Vi vægter empati, nærvær og et højt fagligt niveau. Du kan se en præsentation af vores medarbejdere her.

 

HVaD ANDRE SIGER

Det har stor betydning for os, at aftagerne af vores ydelser er tilfredse. Du kan læse alle vores tilbagemeldinger her. Vi hører også meget gerne din mening.

Det har været en fornøjelse at samarbejde.
Den samlede tilbagemelding fra de ansatte er kun rosende ord.
Jeg har gennem hele processen følt mig tryg ved den trods alt store opgave, det har været at gennemføre 12 individuelle interviews og efterfølgende to heldags workshops, som de har planlagt og gennemført med høj kvalitet og stor tilfredshed samtidig med, at de har sikret et højt engagement blandt deltagerne
— Chef, Justitsministeriet
Jeg fik ikke sagt dig tak for en rigtig dejlig og lærerig eftermiddag med en masse god information, som jeg vil bringe videre i min hverdag.
— Mette, pædagog.
Vil bare lige sige tak for et godt kursus i går, det var spændende og lærerigt.
— Forælder til pige med autisme og angst

 

Her kan du læse mere om hvad andre siger om os.